Vissza

Ami nekem nagyon tetszik, hogy olyan hatást tudok vele elérni, mintha csak a kifutóról jöttem volna le.

Újra elcsábított a Max Factor!

Szerző: Erdély Kitty
Ha rendszeresen követtek az Instagramon vagy a Facebookon , akkor tudhatjátok, hogy nagyon sokszor vagyok a Max Factor színeiben! Szerintem a hazai piac drogáriás márkái közül az egyik legjobb.

Sokszor megkérdezitek Tőlem egy-egy tanácsadás alkalmával, melyek azok a Max Factor termékek, amiket jó szívvel ajánlok Nektek, ezért arra gondoltam, mielőtt az újdonságokról beszélnék, elmesélem a tapasztalataimat.

Három nagy szegmenst tudok kiemelni, amiből bátran szemezgethettek, ha a márka polca előtt álltok. Az első: az alapozók. A brand elég széles kínálattal rendelkezik ezen a téren, nehéz nem meg találni a tökéletes alapot. Közel tízféle alapozó közül tudtok választani attól függően, hogy milyen a bőrtípusotok. (Ha szeretnétek szívesen írok egy bejegyzést, hogy melyik alapozó milyen bőrtípusra ajánlott.) A Max Factor állványon talán a legnagyobb hangsúlyt a szempillaspirálok kapják. Nem véletlen. Tizenöt fajta spirál közül választhattok. Van olyan, ami göndörít, ami hosszít, ami dúsít és olyan is, ami egyszerre tudja mindet! Nekem a személyes kedvenceim közé tartozik False Lash Epic és a False Lash Effect szempillaspirál. A harmadik dolog, amit talán a leginkább ajánlok Nektek, az ajaktermékek. Minden rúzs, szájfény, ajakbalzsam valami elképesztően csodálatos. Az egészen kislányos finom színektől kezdve az igazán dívás erőteljes árnyalatokig mindent megtaláltok. Ha itt is ki kellene emelnem egyet a sok közül a Lipfinity termékeket választanám, időtlen idők óta a legjobb a tartós rúzsok tekintetében.

Fotó: Rácmolnár Milán
Csodás pillák 2.0!

A MAX FACTOR 2000 CALORIE Curl Addict szempillaspirál tartogat néhány meglepetést. Ami elsőre feltűnik, hogy a szára sokkal röviebb, mint a társaié. Ennek egészen egyszerűen egy oka van: sokkal könnyebb így használni. A rövid szár lehetővé teszi, hogy magabiztosabban tudjuk használni a spirált. Én imádom az ívelt keféjű szermpillaspirálokat, szóval tudtam, hogy hamarosan egy újabb személyes kedvencet avatok. Így is lett. Annyira szépen ráfekszik a keféje a pillákra, hogy nem kell azon izgulni, hogyan kerül majd festék a tövekbe is.

Én nem szeretem például azt, ha egy szempillaspirál összeragasztja pillákat, vagy csomóssá teszi azokat. Ami nagyon tetszik ennél a spirálnál, hogy egyiket sem tapasztaltam, csak a szép, dús végeredményt. Szóval itt egy újabb termék, amit jó szívvel tudok Nektek ajánlani.


Miért kellett ennyit várni a matt rúzsra?

Amikor megláttam, hogy a Max Factor polcain végre helyet kapnak a matt rúzsok, majd kiugrottam a bőrömből! Már nagyon hiányzott, hiszen eddig csak a Lipfinity volt az, ami mattra száradt, de kifejezetetten matt rúzs nem volt eddig megtalálható az állványokon. Szóval gondolhatjátok, milyen izgatottan próbáltam ki a MAX FACTOR VELVET MATTE Rose árnyalatú ajaktermékét!

Krémes és mégis matt. Ez, hogy lehet? Egy forradalmi újítás révén végre elfelejthetjük, hogy matt finishű ajkunk csak erősen szárító termékek használatával lehet elérhető. Az eddig ismert termékekkel bár elértük a matt eredményt, sajnos utána szerintem sokan tapasztaltuk azt, hogy az ajkaink kicserepesedtek. A Max Factor most egy termékbe csomagolta a hidratálót, a krémes színt és a matt eredményt. Azt hiszem ennél többet nem is kívánhatnék egy rúzstól!

Három szuper árnyalatban érhető el itthon. Vörös színben a díváknak, bézs árnyalatban a nude színek imádóinak és rózsaszínes tónusban azoknak, akik szeretnének egy kis színt adni ajkuknak. Amit még megemlítenék, hogy egyik árnyalat sem hivalkodó, mégis nagyon kifinomult megjelenést kölcsönöz. IMÁDOM!
Most már én is használok szemöldökfixáló zselét!

Megmondom őszintén félve nézegettem a MAX FACTOR BROW STYLER szemöldökfixáló zseléjét, mert a korábban használt szemöldök zseléim nem nagyon mentek át a rostán. Lehet, hogy Ti is tapasztaltátok már, hogy egy idő után a szemöldökön becsomósodik a termék és ilyen, fura átlátszó galacsinok keletkeznek.

Úgy voltam vele, hogy adok egy esélyt, hátha ez a termék más. Milyen jól tettem! Tényleg szuper! Amíg felvittem a szemöldökömre, csak addig éreztem, hogy valami van rajta. Azonban pár másodperc után olyan, mintha nem is lenne rajta semmi. Sőt! Ami nekem nagyon tetszik, hogy olyan hatást tudok vele elérni, mintha csak a kifutóról jöttem volna le. Biztosan előttetek van az a friss és természetes megjelenés, ami ezeket a modelleket jellemzi. Ezzel fixálóval egy kicsit úgy érzem, én is éppen a backstage falai mögött várakozok, hogy megmutassam magam. :)
Engem teljesen megnyertek ezek a csodás újdonságok. Körülbelül egy hónapja használom őket folyamatosan és eddig egyikben sem kellett csalódnom. Tényleg csak ajánlani tudom őket, ha tehetitek próbáljátok ki mindegyiket!

Ha személyesen tesztelnétek, akkor arra is van lehetőség. Áprilisban szinte minden pénteken és szombaton sminkmesterek lesznek a segítségetekre az egyes DM üzletekben, ahol egy ingyenes sminktanácsadás keretein belül megnézhetitek ezeket a szépségeket magatokon.

Én is várni foglak majd Titeket, így hozzám is tudtok jönni. :) Kövessétek instagramon a két oldalamat ( @erdelykitty és @erdelykittymakeup ), hiszen ott mindig előre szólok, mikor, melyik üzletben tudok a segítségetekre lenni!

Várlak Titeket szeretettel!


erdelykitty


Nektek melyik a kedvenc Max Factor terméketek?


Minden jog fenntartva! Erdély Kitty blog ©2015