Vissza

A hatodik alkalom  után már nagyon elégedett voltam. Tényleg vakítóan fehér fogaim lettek és nem kellett hozzá nagy bűvész tudomány. :)

Tényleg működik az otthoni fogfehérítés?

Szerző: Erdély Kitty
Az elmúlt hetekben rengeteg levelet kaptam azzal kapcsolatban,hogy milyen tapasztalataim vannak az otthoni fogfehérítéssel. A Smile On csapatának köszönhetően egy tíz alkalmas otthoni fogfehérítő szettet kaptam, hogy teszteljem a terméket. A véleményemre voltak kíváncsiak.

Már az elején leszögeztem, hogy bárhogyan is alakul a dolog, csakúgy tesztelem a szettet, ha őszintén beszélhetek róla, hiszen ezért olvasol Te is. Benne voltak a dologban, úgyhogy nagy örömmel vágtam bele a tesztelésbe!
Na, vajon ebből mi sül ki?

Be kell, hogy valljam, amikor először fogtam a kezembe a terméket eléggé kételkedtem a hatékonyságába. Pár fecskendő, egy led lámpa és egy szilikon fogsín. Ez volt a doboz tartalma, amely azt ígérte, hogyha helyesen használom, akkor vakítóan fehér fogaim lesznek. Nem hangzott rosszul, hiszen pont valamilyen fogfehérítési eljáráson törtem a fejem akkoriban, így remek lehetőségnek bizonyult.  

A két első alkalom elképesztően vicces volt, hiszen még nagyon szokatlan volt a használata. Meg kellett tapasztaljam, hogy kényelmes a viselete és azt is, hogy mennyi ideig hagyjam hatni. Ekkor még mélyreható változásokat nem tapasztaltam, de láttam, hogy valami elindult és bizony, ha nem is vakítóan, de jóval fehérebbek lettek a fogaim.

A harmadik alkalommal már elég magabiztosan használtam a szett minden darabját, úgyhogy arra gondoltam videóra veszem és megmutatom Neked is, hogyan építettem be a mindennapjaimba az otthoni fogfehérítést.

Szerettem volna, ha akkor már tudok egy látható, kézzel fogható eredményt mutatni, ezért készítettem egy előtte képet még aznap este, amikor még csak a csomagból vettem ki az egyes darabokat és egyet a videó elkészítése után.

Számomra is ekkor vált igazán láthatóvá, hogy működik a dolog. Nagyon boldog voltam, hogy van eredménye! De itt még nem ért véget a sztori! :)

Mielőtt tovább mennék a történet mesélésben, megmutatom Neked, hogyan használtam a Smile On fogfehérítő szettet. Kattints a videóra!
Pár jó tanács, ha Te is az otthoni fogfehérítés mellett döntenél:

♥ Mielőtt belevágsz, mindig mosd meg jó alaposan a fogaidat!
♥ Pici adagokat nyomj a fecskendőből és szépen dolgozd el a végével a fogsínen, hogy az egész felületre egyenletes adag jusson!
♥ Amikor először használod, hagyd 20-30 percig hatni, majd ezt követően 15-20 perc is elég lesz a kívánt eredmény eléréséhez!
♥A mosdó felett távolítsd el a lámpát és a fogsínt a szádból, mert a nyáltermelés ebben a fél órában sem szünetel. :D
♥ A kezelés után ne igyál vagy fogyassz színes ételeket! (Én például minden alkalommal este fogmosás után használtam a fogfehérítő szettet.)
Gondolom már kíváncsi vagy a végleges eredményre, szóval nem is húzom tovább az időt, mutatom a képeket!

A hatodik alkalom  után már nagyon elégedett voltam. Tényleg vakítóan fehér fogaim lettek és nem kellett hozzá nagy bűvész tudomány. :) Igazából a legjobban az tetszett, hogy nagyon könnyen bele tudtam építeni a napi rutinomba. Az estéket mindig a gép előtt töltöm, hiszen levelekre válaszolok, videót vágok stb. Ilyenkor pedig nincs szükség beszédre. Számomra ezek voltak a tökéletes alkalmak az otthoni fogfehérítésre!

.... és akkor jöjjön egy nagyon friss kép, egészen pontosan tegnapról. :)

Azt kell mondjam, hogy engem totálisan elvarázsolt a végeredmény! Annyira jó érzéssel tölt el, hogy egy olyan dolog, amihez elképesztően szkeptikusan álltam hozzá, bebizonyította, hogy igenis működőképes!

Egyszóval a teszt sikeres volt.

Ha Te is a fogfehérítésen gondolkozol, akkor jó szívvel ajánlom Neked a Smile On szettjét, amivel könnyedén elérheted a vágyott fehér fogakat!

>>> Itt eléred az oldalukat!

Plusz egy jó tanáccsal zárnám a mai kis bejegyzésemet: Készíts mindenképpen előtte-utána fotót, mert az eredmény tényleg megdöbbentően látványos! Boldog lennék, ha megosztanád velem is, hogyan vált be a szett, szóval ne szégyellősködj, lőjj sok-sok szelfit és dobd át Facebookon! ;)erdelykitty
Minden jog fenntartva! Erdély Kitty blog ©2015