Vissza

Szerintem februárban is sokat fogunk álldogálni a Catrice polcok előtt.

Catrice újdonságok tesztelve!

Szerző: Erdély Kitty
Először is muszáj azzal kezdenem a bejegyzést, hogy elújságoljam Nektek: végre igazi bloggerina lettem. Miért is?

Pár nappal ezelőtt kaptam a Catrice-től egy szuper újdonságokkal teli csomagot, hogy teszteljem, hogy kipróbáljam és, hogy véleményt mondjak. Számomra ez nagyon nagy mérföldkő, hiszen a sok-sok munkám úgy érzem most kezd révbe érni.

Tudjátok a személyes írásaimat minden tekintetben az őszinteség öleli körbe, ígérem ez ugyanígy lesz a beauty vonalon is. Szóval nézzük is, mivel csábít el minket a Catrice a következő hónapokban?

Kezdjük az alapoknál!

Az első darab, amiről szeretnék egy picit mesélni, az a CATRICE 24h Made To Stay alapozó. Őszintén szólva én sosem használtam alapozót ettől a márkától, mert van egy személyes kedvencem, de mindenféleképpen fogok adni neki egy esélyt. Ez a hosszantartó alapozó nemcsak abban mutatja meg különlegességét, hogy tényleg 24 óráig fent marad, de annyira szép és egyenletes fedést biztosít, hogy le a kalappal! Én teljesen odáig vagyok! Szerintem púder sem kell mellé, hiszen a felhelyezés után pár percen belül egy matt finish-t eredményez, amiért én még inkább hálás vagyok, hiszen a bőröm sajnos zsírosodásra, átfénylésre hajlamos. Ha ebbe a típusba tartoztok Ti is, akkor szerintem mindenképpen adjatok egy esélyt ennek a terméknek, hiszen minden, ami a csomagoláson fel van tüntetve, az a valóságban is helyt áll.

Pici kefe, nagy szempillák!

A CATRICE Rock Couture Extreme Volume 24h Szempillaspirál nálam kiállta a próbát! Rövid szőrű keféjével nagyon jól oda lehet férni a szempillatövekhez, ami nálam mindig az első szempontok között szerepel és rendkívül dússá, hosszúvá varázsolja a pillákat. Ha feltűnő pillákra vágytok, akkor ez a Nektek való választás!

Én a természetesebb, ugyanakkor hosszabb szempillák híve vagyok, szóval nekem a második 
CATRICE Glam & Doll Sculpt & Volume szempillaspirál tetszett jobban. Igazából olyan érzés, mintha nem is lenne rajtam. Persze nem azért, mert nem látszik! Nagyon is látszik, de összetevőinek köszönhetően nem ragasztja össze a pillákat és tényleg nagyon természetes hatást lehet vele elérni!


Fókuszban az ajkak!

Egy picit meglepődve próbálgattam a CATRICE Lip Cushion ajakszinezőt, amelynek vége nem egy sima applikátor, hanem egy gömb alakú kis szivacs. Bár nem vagyok a szájfények híve, ebben a téli hidegben nagyon finom puhává varázsolta az ajkaimat ez a klassz termék. Tapogató mozdulatokkal vittem fel az ajkamra és igazából pár percen belül már éreztem is, hogy a szájam nem húzódik. Ha szeretnétek egy visszafogott színt adni az ajkatoknak miközben hidratáljátok, akkor szerintem érdemes kipróbálnotok a Lip Cushion-t.

Nagyon kíváncsi voltam, amikor a CATRICE Ombre ajakrúzsához értem a bontogatás során, hiszen ez a termék szerintem egy igazán innovatív és hasznos megoldást kínál a folyamatosan divatban lévő ombre ajkak elkészítéséhez. Talán egy picit bonyolultnak tűnhet elsőre a felvitele, de nincs semmi ördöngőség benne. A rombusz alakja segít, hogy a sötétebb csúcsát mindig pontosan a száj külső feléhez igazítsuk és hegyessége miatt lehetővé teszi a precíz vonalak meghúzását. Az állaga krémes egy leheletnyi fénnyel megbolodítva. Február közepén legyetek figyelmesek, akkor már kapható lesz nálunk is!

Mivel imádom a matt finishű rúzsokat, ezért gondoltam teszek egy próbát. Mi lenne ha erre a fényesen ragyogó ajaktermékre rávinném a CATRICE Instant ajakrúzs mattítót? Tényleg eltűnik a csillogás? Kicsit kételkedtem, hiszen még az állaga is hasonlít a hidratáló termékekhez, de nézzétek csak milyen hatást értem el vele? Képzeljétek pár perc után egy bársonyos matt réteg keletkezett a szájamon, anélkül, hogy elnehezítette volna azt.  Nem azt mondom, hogy teljesen matt lett a végeredmény, de tompította a rúzs alapvető fényességét.
Szerintem februárban is sokat fogunk álldogálni a Catrice polcok előtt. :) Remélem tudtam Nektek segíteni, hogy melyik termékeket, mikor érdemes megvásárolnotok.

Tartsatok velem legközelebb is!

erdelykitty

Ti melyik Catrice terméket próbálnátok ki szívesen?


Minden jog fenntartva! Erdély Kitty blog ©2015