Vissza

A legtöbb bronzósító látszani akar, ezzel ellentétben a MAX FACTOR új üdvöskéje inkább kiemelni szeretne észrevétlenül.

Ezekért az újdonságokért teljesen oda vagyok!

Szerző: Erdély Kitty
Amikor először a kezembe fogtam a Max Factor legújabb termékeit, tudtam:

Ez szerelem első látásra! 

A csomagolás visszatükrözi a márkától már jól megszokott luxust és visszafogott eleganciát, amely egyértelműen sugározza a magas minőséget. Nem titok, hogy én pontosan ezért vagyok hű fogyasztója a termékeinek. Szerintem a Max Factor egy olyan brandet képvisel, amellyel bármelyik nő azt érezheti, hogy elérhető a tökéletesség megalkotása!
Tartós alapozót kerestél? Van egy jó hírem!

A MAX FACTOR Lasting Performance alapozó egy olyan problémára fókuszál, amely véleményem szerint sokunknál okoz gondot. Lehet, hogy már Veled is előfordult, hogy reggel felkented az akkor még tökéletesen illeszkedő bázist, majd pár óra múlva a tükörbe nézve egészen máshogy vélekedtél az alapozód tartósságáról. Az új köntösbe öltöztetett Lasting Performance erre kínál megoldást.

Ezért imádom:


♥ A legtöbb alapozóval ellentétben, ez a termék azonnal illeszkedik a bőröm színéhez.
♥ Könnyű formulája lehetővé teszi az egyszerű felhelyezést.
♥ A széles színválasztéknak köszönhetően, Te is megtalálhatod a tökéletes tónust. (Én a 105-ös árnyalatot használom, amelyben viszafogottan dominál a sárgás-aranyos szín.)
♥ Reggeltől-estig fent marad és ami a legjobb, hogy nem foltosodik.

Napcscókolta arcpír egy pillantás alatt!

A sminkelés során a kedvenc lépésem, amikor felviszem a bronzosítót. Nálam mindig az a "varázslépés", amitől igazán nőiesnek érzem a vonásaimat. A MAX FACTOR Creme Bronzer számomra abban tér el a leginkább társaihoz képest, hogy nem tolakodó. A legtöbb bronzósító látszani akar, ezzel ellentétben a MAX FACTOR új üdvöskéje inkább kiemelni szeretne észrevétlenül.


Ezért imádom:


♥ Az ásványi pigmenteknek köszönhetően nagyon természetes barnaságot kölcsönöz az arcnak.

♥ Nem csillog, de nem is matt! Egyszerűen olyan, amiről eddig csak álmodoztunk.
♥ Nem kell attól félni, hogy ha belemártjuk az ecsetet, akkor egy hatalmas barna foltot viszünk fel az arcra. Könnyen építhető, így rétegezve érheted el a tökéletes meglenést!
3in1-Szájfény, ajakrúzs, ajakbalzsam

Most, amikor a matt rúzsok hódítanak a piacon, meglepődve fogadtam a MAX FACTOR Colour Elixir Honey Lacquer ajakfényét. A csomagolás egy pillanat alatt megfogott, hiszen az applikátor fogantyújának alakja különleges formát kapott. A polcokon három árnyalatban lesz elérhető ez a termék: visszafogott nude, életteli korall, és energikus vörös.

Nekem a legvilágosabb árnyalatot volt szerencsém letesztelni, amely egyből megfogott. A picit mályvás színben pompázó különleges ajaktermék valóban magas fényű és ápoló hatású. Ami nekem kifejezetten tetszett, hogy nem tapasztaltam azt a ragacsos érzést, mint más szájfényeknél. Ez az ajaktermék tényeg egyszerre ötvözi a szájfényt, az erősen pigmentált rúzst és a puhító ajakbalzsamot. 

Felkenve az ajkakra nagyon kellemes viseletet biztosít és ami különösen megfogott benne, hogy tényleg amolyan "velvet" hatása van. Ennél jobb szót nem is találhattak volna ki a szájfény megalkotói!
Nálam mindegyik termék belopta magát a szívembe, így bátran ajánlom őket, ha lecserélnéd a régi alapozódat vagy a matt rúzs helyett, inkább egy vibráló szájfényt választanál.

Nálam az abszolút kedvenc a Creme Bronzer! (Amióta megkaptam tesztelésre, csak ezt viselem a hétköznapokon! :)

Remélem hasznos volt Számodra ez a cikk és most már magabiztosabban fogsz egy-egy újdonság felé nyúlni! Tarts velem legközelebb is és bontogass velem!  :)


erdelykitty


Minden jog fenntartva! Erdély Kitty blog ©2015