Vissza

Bátran ajánlom Nektek ezeket a sminkeket, ha fel szeretnétek dobni a hétköznapi megjelenéseteket!

Nézd meg az Unboxing videómat itt!

Hogyan sminkelj Catrice termékekkel?

Szerző: Erdély Kitty
A minap kipróbáltam a Catrice The Metallux 010-es árnyalatú szemhéjpalettáját, amivel egy természetes hatású, mégis ragyogó tekintetet próbáltam varázsolni. Szerintem sikerült. :) A palettában kilenc szín van, amelyből hét csillogó pigmentekkel tarkított. A felső két matt szín szintén megtalálható a további szemhéjpalettákban. A világosabb highlighterként, a sötétebb kontúrként funkcionál.Így készült:

Először a legvilágosabb árnyalatból vittem fel egy kicsit a szemhéjam közepéig egy lapos fejű ecset segítségével. Ezt követően a paletta negyedik árnyalatával folytattam a pingálást, majd a legvégén a matt, sötét kontúrozó színnel mélyítettem el a tekintetem. A paletta lesötétebb árnylatából a mélyítő vonalamba belemostam ezt a színt, majd az egész szememet a CATRICE Rock Couture Extreme Volume 24h Szempillaspirállal foglaltam keretbe.

Az arcomra a CATRICE Light And Shadow Kontúrozó pirosítóját tettem, amivel finoman kiemeltem az arccsontomat. Ebben a termékben a legjobban az tetszett, hogy a mély pirosas-rózsaszínes szín egy nagyon természetes hatást eredményezett. Én nem szeretem az arcomon a rózsaszín világos árnyalatait, mert nagyon művinek hat. Ha nézitek a makeup tutorial videóimat, akkor tudjátok, hogy a highlighterekért oda meg vissza vagyok, így ez a mostani sminkből sem maradhatott el. A Prêt-à-Lumière by CATRICE – Highlighting Púderét választottam, amely egy selymesen ragyogó kinézetet kölcsönzött az arcomnak. Az már csak hab a tortán, hogy a highlighter rosé árnyalata hibátlanul passzolt az előzőleg felvitt pirosító színéhez.

Az ajkamra a CATRICE Lip Cushion ajakszinezőt vittem fel, amely a csomagoláson található színnel ellentétben, sokkal intenzívebb és élénkebb. A magas fényű szájfény igazán dús ajkakat eredményezett, amire szerintem egy kicsit mindannyian vágyunk.
A Tiéd lehet

Összességében ár-érték arányban a Catrice kiállta a próbát nálam. A paletta pigmentált színeket tartalmaz, amely szerintem az egyik legfontosabb tényező egy szemfestéknél. Azért az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy több rétegben vittem fel a festéket, amíg el nem értem a kívánt hatást. A pirosító termékek nálam most az első helyen állnak a Catrice újdonságok közül, valamint a szivacsos szájfénnyel is szuper hatást tudtam elérni. Bátran ajánlom Nektek ezeket a sminkeket, ha fel szeretnétek dobni a hétköznapi megjelenéseteket!

Kipróbálnátok Ti is ezeket a Catrice újdonságokat?
Arra gondoltam, hogy megleplek Titeket egy nyereményjátékkal, amit az instagram oldalamon találtok meg.  ➡️️ @erdelykitty

Tartsatok velem legközelebb is!
Ha tetszett a cikk nyomj egy like-ot a bejegyzésre!
erdelykittyMinden jog fenntartva! Erdély Kitty blog ©2015