Ilyen hajat és körmöt szeretnék mint a képen! Megoldható?

2018.02.13.
Te is gyakran mész úgy egy szalonba, hogy a telefonodra lemented az általad elképzelt haj vagy éppen köröm inspirációt? Én szinte mindig így érkezek a szépségszalonokba, azonban a kérésem nem mindig úgy valósul meg, ahogy eredetileg elképzeltem. Vagy, ahogy a képen van. 

A Modernity blog szerzőjével (Gabival) közösen neveztünk a Joy magazin által meghirdetett #joyfashiontrendaward versenyre, ahol a feladatunk egy saját szett összeállítása volt a Fashion Trend Center üzleteinek kínálatából szemezgetve.

Vasárnap mentünk ki Budaörsre, azonban az azt megelőző nap, Gabi felvetette az ötletet, mi lenne ha a szettek befotózása előtt egy kicsit feltuningolnánk magunkat.  :) Így a reggelünket a Trend Fodrászatban indítottuk, ahol Erzsi és Gizus várt minket. Gabival pontos elképzelésünk volt arról, hogy mit is szeretnénk, úgyhogy előkerültek a telefonok és már mutattuk is a haj és köröm elképzeléseket.
A hajamnál igazából csak egyetlenegy kérésem volt: legyen szép hullámos, és ha tudjuk szedjük ki a gubancokat. Ez abszolút megvalósult. Ha kíváncsi vagy, milyen termékekkel értük el a kívánt eredményt, akkor nézd meg a videóban található mini interjút!

Ami különösen tetszett, hogy Erzsi a hajam elkészítése közben folyamatosan jó tanácsokkal látott el, amelyeket szem előtt tartva otthon is megóvhatom a hajamat. Pédául, régóta abban a tévhitben éltem, hogy a vastagszálú fürtjeim csak akkor lesznek egyenesek a vasalástól, ha maximumra veszem a hőfokot és szépen lassan húzom végig rajtuk a vasalót. Kiderült, hogy ezzel a technikával szanaszét égetem a hajamat. Erzsi azt tanácsolta, hogy inkább többször és gyorsabban húzzam át a hajvasalót a hajamon, hiszen úgyis el fogom tudni érni a kívánt eredményt, anélkül, hogy roncsolnám a tincseim szerkezetét.

Amikor Gizus kezei közé kerültem egy fotót mutattam, amelyen egy csodaszép géllak volt, a középső ujjakon egyedi csíkokkal. Úgy voltam vele, hogyha valami ilyesmi lesz, az már tök jó. 

Azonban, Gizus munkája jóval felül múlta az elképzeléseimet. A normál ecsetek mellett, egészen vékonyakat is használt, amelyekkel addig igazította a lakkokat, míg elérték tökéletes kinézetüket. Semmi túlzás nélkül: a körmöm olyan lett, mint amilyet a képen mutattam a megérkezésünkkor.  Nekem egy extrémebb stílusú készült fekete és rosegold színekkel, míg Gabinak egy klasszikus francia kiegészítve egy igazán részletgazdag díszítéssel.

Nagyon jól éreztem magamat a szalonban, hiszen nemcsak szakértő kezekre bukkantam a Trend Fodrászatban, hanem két olyan emberre, akik odavannak a szakmájukért! Ez pedig a munkájukon is meglátszik!

Hogyha Te is egy megbízható, profi szalont keresel, ahol bátran kérdezhetsz, akkor jó szívvel ajánlom neked a Fashion Trend Centerben található Trend Fodrászatot!

ui.: A fotót ne felejtsd otthon! ;)

Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy like-ot, vagy oszd meg Facebookon, hogy máshoz is eljusson! Köszönöm!

Ezt már olvastad?


"Őszintén szólva a gyerekkorom nem indult fergetegesen. A családom nem egy család volt, hanem két külön életszemléletet élő ember közös szenvedése. A családon belüli erőszakról nagyon kevesen mernek beszélni. Szégyellik az emberek, hogy ez megtörténhet. Pedig gyökeresen bele tudja magát fúrni a mindennapokba.

Kislány voltam. Kábé négyéves, amikor..."
Tovább!

Kövess Instagramon, és lapozz bele életem képes albumába!
Kattints az egyik fotóra!

Minden jog fenntartva! Erdély Kitty blog ©2015