Megnyertem a Joy Fashion Trend Awardot!

2018.03.26.
"A Street Stlye kategória nyertese pedig nem más, mint...Erdély Kitty!" - pillantott fel Nagy Réka a borítékból, amely a nevemet takarta. Elképesztő érzés volt, hiszen ez az első díjam, amelyet a bloggerkedésem során nyertem. Ledobtam a hátizsákomat és már rohantam is a színpadra, hogy átvegyem a gyönyörű, átlátszó üvegbe zárt elismerést.

Amikor jelentkeztem a Joy Magazin által meghirdetett Joy Fashion Trend Award versenyre, egyből szóltam Gabinak is, akivel egy korábbi találkozás alkalmával barátkoztunk össze. Együtt indultunk külön-külön kategóriában, hogy mindvégig támogatni tudjuk egymást.

Olyan jó érzéssel tölt el, hogy az összefogásunk meghozta a gyümölcsét és végül mindketten nyertesként kerültünk ki. Egy percig nem fordult meg a fejemben, hogy mi lesz, ha egyikünk nem nyer és hogyan fog viselkedni a másik. Egyet akartam, de azt nagyon: valamelyikünknek sikerüljön!
Először Gabi kategóriáját hirdették ki. Úgy izgultam, hogy csak na, de megérte minden perce, hiszen a legvégén az Ő nevét olvasták fel nyertesként! Annyira boldog voltam, hogy amint lejött a színpadról a díjjal együtt a nyakába ugrottam és másodpercenként átöleltem.  Büszke voltam rá.

Szépen sorban a Trendi Outfit kategória kihirdetése következett, aztán jött a Street Stlye, amelynek én lettem a nyertese. Az járt a fejemben, hogy "igen, megcsináltam, megcsináltuk!"

Nagy volt az öröm, hiszen én is és Gabi is díjjal a kezünkben tértünk haza, amiről mindketten álmodoztunk.
A Fashion trend Center felajanlásából egy 100.000 Ft értékű vásárlási utalványt , valamint egy profi, műtermi fotózást nyertünk mindketten.

De a sztori lényege nem is a nyeremény, hanem az összefogás. Akármilyen szakmát veszek alapul, mindegyikben ott van a rivalizálás, és én amióta az eszemet tudom, megpróbálom ezt a fogalmat kiiktatni a szótáramból, mert ahogy a példa is mutatja: egymás támogatásával sokkal nagyobb pillanatokat élhetünk meg.

Nagyon hálás vagyok a díjért és minden követőmnek köszönettel tartozok, hogy ezen a versenyen a szavazataikkal támogattak.

Ezek a különböző alakot öltő összefogások egy pontba tömörültek össze, amelynek az eredménye egy álom valóra válása lett. Ennél csodálatosabb pedig, aligha  létezik!
Nézd meg az eredményhirdetés utáni pillanatokat itt:

Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy like-ot, vagy oszd meg Facebookon, hogy máshoz is eljusson! Köszönöm!

Ezt már olvastad?


"Őszintén szólva a gyerekkorom nem indult fergetegesen. A családom nem egy család volt, hanem két külön életszemléletet élő ember közös szenvedése. A családon belüli erőszakról nagyon kevesen mernek beszélni. Szégyellik az emberek, hogy ez megtörténhet. Pedig gyökeresen bele tudja magát fúrni a mindennapokba.

Kislány voltam. Kábé négyéves, amikor..."
Tovább!

Kövess Instagramon, és lapozz bele életem képes albumába!
Kattints az egyik fotóra!

Minden jog fenntartva! Erdély Kitty blog ©2015