Rólam


Röpke 23 év futott le életem homokóráján, és bár fiatalnak számítok, úgy érzem az átélt tapasztalatokat, gondolatokat meg kell osztanom Veletek! Mindenkinek meg van a saját élete, a saját drámája, a saját boldogsága és a sajátos kizárólagos önmaga. Ez a blog pedig erről szól. Egy kicsit rólam, egy kicsit rólad, egy kicsit rólunk. Mindannyiunkról. 
 
Legfőbb célom a szárnybontogatáson kívül, hogy adjak valamit, amiből meríteni tudtok. Nektek szeretném ajándékozni azt, ami vagyok, azt ami voltam és, ami leszek.

Az életem az írás, az egyetlen megmásíthatatlan dolog, amiben száz százalékosan, mindenemmel benne vagyok. A gyerekek a szerelmeim! A könyvek pedig a mindig menedéket nyújtó puha takaróim. A sminkelés az egyik olyan dolog az életemben, ami a kreativitásom kifejezésének eszközévé vált.  Ez vagyok én pár mondatban. Számodra lehet, hogy csak egy idegen, valaki más számára egy rég elfeledett arc, aztán ott vannak azok az emberek, akik barátként tekintenek rám, akadnak olyanok is, akiknek a szerelme voltam, de, hogy a Te életedben ki leszek, az csak rajtad múlik.
 
Ha tetszik az oldalam, akkor tölts el egy percet velem, mondd el a véleményedet, gondold tovább a mondatokat! Neked mit jelentenek? 
 
Sok szeretettel!
erdelykitty
Minden jog fenntartva! Erdély Kitty blog ©2015